بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

رایزنی وزرای خارجه ایران و الجزایر درباره هتک حرمت مسجد الاقصی

وزیر امور خارجه کشورمان شامگاه امروز در گفتگوی تلفنی با وزیر امور خارجه الجزایر در خصوص مهم‌ترین موضوعات مورد اهتمام دو کشور در حوزه مسائل دوجانبه و همچنین تحولات منطقه و جهان اسلام تبادل نظر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۱۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 07
کد خبر: ۱۶۷۳۱۴

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان شامگاه امروز شنبه در گفتگوی تلفنی با آقای "رمطان لعامره" وزیر امور خارجه الجزایر در خصوص مهم ترین موضوعات مورد اهتمام دو کشور در حوزه مسائل دوجانبه و همچنین تحولات منطقه و جهان اسلام از جمله هتک حرمت اخیر به مسجد الاقصی توسط رژیم صهیونیستی و اقدام موهن نشریه فرانسوی علیه ارزش های اسلامی گفت‌وگو و تبادل نظر نمود.

وزیر امور خارجه کشورمان در این گفتگوی تلفنی روابط دو کشور را خوب و رو به گسترش ارزیابی نمود و از آمادگی کشورمان برای برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور در آینده نزدیک خبر داد.

امیرعبداللهیان، با اشاره به هتک حرمت مسجد الاقصی توسط رژیم صهیونیستی و همچنین اقدام توهین آمیز نشریه فرانسوی علیه ارزش های اسلامی و مرجعیت دینی، خواستار ایجاد یک ساز و کار قانونی و بین المللی موثر برای توقف اقدامات توهین آمیز علیه ارزش های دینی و اماکن مقدس گردید.

امیرعبداللهیان همچنین ضمن انتقال سلام رئیس جمهور کشورمان به رئیس جمهور الجزایر، از همتای خود برای سفر به ایران دعوت نمود.

رمطان لعمامره، وزیر امور خارجه الجزایر نیز ضمن محکوم کردن اقدام صهیونیست ها در هتک حرمت مسجد الاقصی و همچنین اقدام توهین آمیز مجله فرانسوی، بر ضرورت تقویت همکاری میان کشورهای اسلامی در مجامع بین المللی از جمله سازمان ملل متحد و سازمان همکاری های اسلامی برای مقابله با این اقدامات تاکید کرد.

رمطان لعمامره همچنین برای برگزاری رایزنی های سیاسی میان دو کشور در آینده نزدیک اعلام آمادگی نمود.

وزیر امور خارجه الجزایر متقابلا سلام رئیس جمهور کشورش را به مقامات عالی کشورمان ابلاغ و از وزیر امور خارجه کشورمان برای سفر به الجزایر دعوت کرد./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار